Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de vastgoedsector?
Ga de uitdaging aan als communicatiemedewerker bij Gapph!

Communicatiemedewerker Den Bosch

28-40 uur per week

Ben jij de creatieve woordkunstenaar die elke boodschap kan overbrengen? Geloof jij dat goede communicatie het verschil maakt? En wil je deel uitmaken van ons topteam vol energieke collega’s? Let’s go, want wij zoeken jou!

Dit ga je doen als communicatiemedewerker bij Gapph
Als communicatiewerker bij Gapph ben je bezig met van alles. Geen dag is hetzelfde en er komt altijd wel iets tussendoor. Dat ben je gewend en het maakt je dag júist leuk. Bij ons maak jij met je creatieve schrijfskills het verschil op al onze communicatiekanalen. Je teksten zijn scherp, verrassend en creatief.

Je bent van A tot Z betrokken bij diverse communicatieprojecten, voor zowel Gapph Vastgoedbeheer als Gapph Modular. Denk aan brochures, nieuwsbrieven, posters, advertenties, blogs, social media, interne newsfeed, you name it – jij fixt het. Is daar een interview met een collega voor nodig? Doe jij gewoon. Ook adviseer je collega’s gevraagd en ongevraagd met jouw goede ideeën. En ondersteun je je directe collega’s met de vele diverse aanvragen die binnenkomen.

In deze functie werk je samen met partners, opdrachtgevers en vrijwel alle collega’s in het bedrijf. Het meest werk je met je directe collega’s van team Marcom: Anouk, Anouk, Katja, Bernd en Joep.

Wat neem je mee als communicatiemedewerker?
Je kiest bewust voor het werken in een jong en dynamisch bedrijf en zoekt een team waarbinnen je straks goed op je plek zit. Je verrast met taal en weet hoe je de doelgroep bereikt.

Heb je ervaring in een communicatiefunctie en een passie voor tekstschrijven? Bezit je een scherpe pen waar je u tegen zegt, ben je kampioen multitasken en weet je makkelijk de juiste prioriteiten te stellen? Dan heb je onze aandacht! Voeg je daar eigenschappen als creatief, proactief, een HBO-werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal aan toe. Dan ben jij de collega uit onze dromen. Klinkt dat gek?

Gapph zorgt voor de perfecte match in vastgoed
Gapph is dé matchmaker in vastgoed, met oplossingen voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte. We brengen partijen samen om leegstand te verminderen en vastgoed optimaal te benutten.

Werken met een sociaal hart

We werken bij Gapph met een sociaal hart en dat past bij jou. Met Gapph Together organiseren we acties en evenementen om de leefbaarheid te verbeteren in en rondom de panden en buurten die we beheren. Dit sociale hart merk je ook bij je collega’s; er heerst een gemoedelijke en open cultuur. Je kunt bij iedereen terecht met je vragen, ondanks dat we door heel het land verspreid zijn. Iedereen gaat voor een gezamenlijk doel: het leveren van de kwaliteit die de markt verdient!

Wat mag jij van Gapph verwachten?

 • Een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team.
 • Een functie van 28-40 uur, naar jouw voorkeur.
 • Een salaris tussen € 2.800 en € 3.850 bruto o.b.v. 40 uur, passend bij jouw ervaring en skills.
 • De mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en groeien.
 • Een werkplek op ons mooie hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een borrel met je collega’s.
 • Een telefoon en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal.

Zin in? Solliciteer en start jouw Gapph-avontuur!

Deel je motivatiebrief en cv via [email protected]. Heb je voorbeelden van je schrijfkunsten? Deel ze vooral! Je kunt onderstaand formulier invullen en alle documenten uploaden.

Liever eerst nog een paar vragen stellen? Snappen we. Neem contact op met Sanne Jonkers (HR-adviseur) of Joep de Winter (Manager Marketing & Communicatie) via 088 62 62 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Sanne Jonkers

  088 62 62 200
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht