Energiescan voor jouw pand

In het beheren van je panden zitten grote investeringen. Niet alleen financieel gezien, maar ook op het gebied van tijd. Zorgen dat je pand (en de buurt eromheen) niet verpauperd raakt, de huurders tevreden stellen en het onderhoud vragen je aandacht. Om nog maar niet te spreken over onderhandelingen, het afsluiten van inkoopcontracten en andere administratieve rompslomp.

Wist je dat veel inkoopcontracten onjuistheden bevatten als het gaat om kosten? Onbedoeld betaal je maandelijks misschien veel te hoge kosten. Op jaarbasis wordt dit een flinke kostenpost en daardoor wordt je investering een stuk minder interessant. Een energiescan voor jouw pand door Gapph helpt je om die kosten inzichtelijk te krijgen waardoor je kan besparen en daardoor meer rendement uit je pand haalt.

Wat houdt die energiescan in?

Om te zorgen dat de kosten maandelijks drastisch dalen scannen we de contracten op alle kostencomponenten. Denk aan andere tarieven, vastrecht, netwerkkosten, meetdiensten en energiebelasting. Op deze manier brengen we in kaart welke verbeteringen je kunt doorvoeren om de kosten te verlagen. Ook krijg je inzicht in je energieverbruik en geven we adviezen mee voor de toekomst. Als vastgoedeigenaar kan je hier vrijblijvend gebruik van maken.

Vraag een energiescan aan

Je pand verduurzamen met een energiescan

Naast het feit dat je profiteert van kostenbesparingen, zorgt een energiescan ook voor de verduurzaming van je pand. Stoot je meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas uit, dan is het zelfs verplicht om energiebesparende maatregelen door te voeren. De kans is klein dat dat voor jouw pand van toepassing is, maar iedere energiebesparende maatregel is mooi meegenomen voor het milieu én je portemonnee. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • Vervang TL-verlichting voor led-verlichting
 • Probeer zoveel mogelijk online te werken of kies voor energiezuinige printers in je pand
 • Plaats een weersafhankelijke cv-regeling
 • Gebruik op elektrische apparaten zoals een beeldscherm, printer of koffieapparaat een tijdklok voor de uren dat het niet aanstaat
 • Is er in je pand een luchtverversingsinstallatie? Stel in dat dit alleen tijdens werktijd aan staat
 • Geef een maximum temperatuur aan bij thermostaatkranen
 • Isoleer je pand met vloer-, gevel- of dakisolatie
 • Let bij de aanschaf van apparatuur op het energielabel. Ook al is een apparaat met lager energielabel bij aanschaf vaak goedkoper, op de lange termijn kost ’t meer geld

Naast deze energiebesparende maatregelen kan je ook overgaan op duurzame energiebronnen zoals het plaatsen van zonnepanelen of het gebruik van een warmtepomp. Deze maatregelen vragen in de eerste instantie om een extra investering, maar verdienen zich op lange termijn juist terug. Met onze energiescans geven we advies om je pand te verduurzamen én financieel aantrekkelijker te maken.

Vraag een energiescan aan

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht