Gapph Together

Een dag zonder zorgen

Iets doen voor een ander. Dat voelt goed!

Samen is beter dan alleen!

Een dag op bezoek bij creatieve ondernemers van Plan-B, lekker lunchen en zelf creatief aan de slag. Zo zag deze dag er uit voor deelnemers en vrijwilligers van Steunpunt de Stijl uit ‘s-Hertogenbosch. Gapph Together organiseerde voor de deelnemers en vrijwilligers van het maatschappelijk steunpunt, onderdeel van Reinier van Arkel, een gezellige dag.

Gapph Together

Tijdens Beursvloer 073 maakten het steunpunt De Stijl en collega’s van Gapph kennis met elkaar. Vanuit de sociale activiteiten die Gapph Together organiseert werd er al snel een uitje gepland voor deelnemers van het Steunpunt. die het heerlijk vinden om creatief bezig te zijn. En waar kun je dit beter doen dan bij Plan-B in Eindhoven?! De plek waar creatieve ondernemers en start-ups, kunstenaars en ontwerpers onder één dak werken en creëren.

Een dag zonder zorgen

15 deelnemers en vrijwilligers kregen een rondleiding door het hele pand en namen een kijkje bij enkele creatieve ondernemers van Plan-B. Vervolgens gingen ze zelf aan de slag tijdens een workshop ‘stenen cactus’ bij de FrutzelZone. Een dagje zonder zorgen; Het was genieten!

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht