Huren in Middelburg

De zoektocht naar een fijne woonplek is vaak frustrerend. Je wil graag huren in Middelburg maar krijgt moeilijk voet tussen de deur. De zoektocht is al even gaande, de huurprijzen torenhoog of je wordt niet ingeloot.

Studeer je aan de hogeschool of universiteit in Middelburg? Dan ben je bij Gapph Student Housing aan het juiste adres. Gapph Student Housing is dé plek voor woningzoekenden in Middelburg en we hebben al duizenden studenten hier aan een woning geholpen.

Ontdek hoe je kan huren in Middelburg

Onze campussen in Middelburg

Nog nooit was studeren zo leuk. Als student in de Zeeuwse hoofdstad kun je eenvoudig huren in Middelburg. Dit komt doordat HZ University of Applied Sciences en de UCR de handen ineen hebben geslagen met Gapph Student Housing. Studenten die een opleiding volgen op een van deze scholen kunnen een kamer huren in Middelburg op basis van een campuscontract. Dit is een tijdelijk huurcontract dat is gekoppeld aan de inschrijving bij de onderwijsinstelling. Zo lang je studeert in Middelburg, mag je hier wonen.

De verschillende campussen bestaan uit kamers, studio’s en appartementen en daarbij heb je de mogelijkheid om naast nationale ook internationale contacten op te doen. Geen zin om alleen voor jezelf te koken? Kook samen met andere bewoners en tover zo de meest lekkere gerechten op tafel. Huren in Middelburg is voor jou als student makkelijk, gezellig en je wordt opgenomen in een hechte community.

Wil je via Gapph Student Housing wonen in Middelburg, dan heb je de keuze uit een van de volgende campussen:

Ik wil huren op de campus in Middelburg

Wat houdt een campuscontract in?

Het doel van een campuscontract is om jou en je medestudenten te helpen vinden bij een kamer, studio of appartement dicht bij je onderwijsinstelling. Zolang je ingeschreven staat bij een opleiding, kun je hier blijven huren. Dit contract is namelijk gekoppeld aan de duur van je opleiding.

Er wordt  vaak een inkomenseis gesteld die niet hoger is dan een bepaald bedrag. Dit wordt gedaan zodat we iedereen een gelijke kans op een woning kunnen geven en de woningen ook beschikbaar blijven voor studenten met beperkte financiële middelen. Zodra je bent afgestudeerd of je om een andere reden niet meer ingeschreven staat bij de onderwijsinstelling, wordt het contract beëindigd.

Betaalbaar huren in Middelburg

Gapph maakt betaalbaar huren in Middelburg mogelijk met flexibele contracten en snelle plaatsingen. Naast campuscontracten bieden we ook woonruimten aan door het hele land op basis van bruikleencontracten of tijdelijke huurvormen.

We zorgen ervoor dat de panden bewoond blijven en nemen de taken van pandeigenaren graag uit handen. Door het aanbieden van deze betaalbare woonoplossingen sporen we indirect het sociaal contact tussen studenten en starters aan. Of je nu afgestudeerd bent of nog even niet: we helpen je graag bij het zoeken van een woonruimte, waarbij alle faciliteiten binnen handbereik zijn.

Wonen via Gapph brengt de volgende voordelen voor jou mee:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, handige tips en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Neem contact op

Ben jij een pandeigenaar of vertegenwoordig jij een gemeente en zoek je naar een betrouwbare partner op het gebied van leegstandsbeheer, risicodragend huren of het begeleiden van herstructureringsprojecten? Lees meer over onze diverse diensten of neem contact op om de beschikbare opties te bespreken.

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht