Interveste wordt Gapph

Gapph groeit! Niet alleen het aantal panden, de woningcorporaties en gemeenten waarmee we samenwerken nemen toe; we hebben onlangs ook een vastgoedbeheerder overgenomen: Interveste leegstandbeheer. Op deze pagina vertellen we meer over deze overname betekent.

Bekijk direct de verschillende woningen

Interveste wordt Gapph Vastgoedbeheer

In 2023 heeft Gapph Vastgoedbeheer Interveste volledig overgenomen. Interveste is een begrip op het gebied van leegstand- en vastgoedbeheer, met meer dan 20 jaar ervaring in de markt. Net als Gapph ondersteunen zij vastgoedeigenaren, woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen bij het beschermen van hun panden en woningen.Interveste heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Belangrijke speerpunten die ook voor Gapph gelden.

Met de overname van Interveste is Gapph op het gebied van leegstand- en vastgoedbeheer marktleider in Europa. We zijn ruim 25 jaar actief in deze markt en hebben 10 vestigingen in Nederland en één in België (Interim Vastgoedbeheer). Door deze overname kunnen we nog meer opdrachtgevers onze Gapph-dienstverlening aanbieden en we breiden tegelijkertijd ons portfolio aan panden uit. Dat betekent dat we dezelfde diensten blijven aanbieden, maar wel voor een groter publiek en met meer beschikbare woon- en werkruimtes.

Bekijk het aanbod van Gapph

De diensten van Gapph blijven hetzelfde

Woningcorporaties, gemeenten en pandeigenaren mogen dezelfde diensten van Gapph verwachten tegen de kwaliteitsstandaard die zij gewend zijn. Gapph kan hen helpen met de volgende diensten:

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op

Of bekijk ons uitgebreidere aanbod!

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht