Kamer in Middelburg

Studeren in Middelburg klinkt voor veel studenten als muziek in de oren. In een stad waar veel studenten wonen, maak je namelijk makkelijk nieuwe vrienden. Daarnaast biedt Middelburg prachtige architectuur, veel historische bezienswaardigheden en uiteraard een gezellig uitgaansleven. Toch is het niet makkelijk een kamer in Middelburg te bemachtigen. De vraag naar kamers is in veel steden hoger dan het aanbod. Hierdoor zijn de wachtlijsten lang en betaal je vaak de hoofdprijs voor een eigen stek, die ook kan doorgaan als bezemkast.

We vertellen je op deze pagina graag meer over betaalbare kamers voor studenten in Middelburg. Of bekijk direct het aanbod op de website.

Bekijk ons aanbod van woonruimtes door het hele land

Op zoek naar een kamer in Middelburg?

Als student én inwoner van de hoofdstad van de provincie Zeeland woon je in een trotse stad met een erg rijk verleden. Wanneer je een wandeling door het centrum maakt kom je fraaie grachtenpanden en kronkelende steegjes tegen. Wat zou het fijn zijn als je ook van een kamer in Middelburg kan genieten, toch? Zoek niet verder. In Middelburg beheren we verschillende campussen met studentenwoningen en kamers.

Een kamer in Middelburg met Gapph Student Housing

Ga je in een andere stad dan je woonplaats wonen, dan is een geschikte woonruimte vinden een behoorlijke uitdaging. Te duur of ellenlange wachtlijsten. De huisjesmelker is de grootste nachtmerrie voor iedere starter of student die op eigen benen wil staan. Door een aantal wetswijzigingen wordt het gelukkig steeds lastiger voor beleggers om hoge huurprijzen te vragen.

Via Gapph kun je een fijne studentenkamer in hartje Middelburg vinden: op locaties door de hele stad vind je fijne appartementen en kamers voor studenten waar je tegen een fijne prijs kunt wonen. Studeer je aan de HZ University of University College Roosevelt, dan kom jij ook in aanmerking voor zo’n kamer via het project ‘Gapph Student Housing’.

Er zijn in de stad een aantal campussen beschikbaar gesteld waar studenten van deze twee scholen kunnen wonen. Dit is direct gekoppeld aan de inschrijving bij een onderwijsinstelling. Zolang de student studeert aan een van deze twee scholen, kunnen deze hier blijven wonen tegen een vaste prijs.

Is je interesse gewekt? Bekijk dan eens de site van Gapph Student Housing en schrijf je in.

Ik zoek een kamer in Middelburg

Tijdelijk wonen via Gapph?

Klaar voor de volgende stap op de woningmarkt? Via Gapph vind je een eigen plek in Middelburg – of elders in het land. Of je nu op zoek bent naar een atelier of je eerste studentenkamer: wij staan voor je klaar. Via Gapph in Middelburg wonen? Dan kies je voor de volgende voordelen:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Schrijf je in

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht