Voordelig een kantoorruimte huren

De klantaanvragen stromen binnen en jij bent dag in, dag uit druk bezig om je klanten tevreden te stellen. Je bent begonnen vanuit je thuiskantoor, je zolder of misschien wel de keukentafel. Dat was een fijne start, want zo hield je de kosten lekker laag en ervaarde je veel vrijheid. Maar inmiddels ervaar je ook de nadelen van zo’n thuiskantoor: werk en privé worden continu gecombineerd, je sluit je werk nooit helemaal af én je wilt natuurlijk geen klanten ontvangen in de woonkamer. Tijd voor een eigen kantoorruimte. Maar dat is heel spannend, want het vraagt meteen een grote investering en brengt weer andere risico’s met zich mee.

Wij snappen dat dit spannend kan voelen en begrijpen dat het in een oververhitte markt, waarin panden als warme broodjes over de toonbank vliegen, lastig kan zijn om een goede kantoorruimte te vinden. Wij slaan de brug tussen pandeigenaren en ondernemers en zorgen dat jij als ondernemer een voordelige kantoorruimte kan huren. Door contracten aan te bieden op basis van tijdelijke verhuur.

Een kantoor huren op basis van tijdelijke verhuur

Bij Gapph zijn we gespecialiseerd in tijdelijke verhuur van woon- en werkruimtes. Dit zijn ruimtes in panden die tijdelijk leeg staan. Dat komt omdat de panden binnen enkele jaren worden vervangen door nieuwbouw of omdat ze een andere invulling krijgen. De oude bewoners of ondernemers verlaten het pand en daar maken wij tijdelijke woon- en/of werkruimtes van.

Vandalisme, diefstal, krakers en verpaupering: negatieve gevolgen die kunnen ontstaan door die tijdelijke leegstand. Dat willen vastgoedeigenaren kosten wat het kost tegengaan, vandaar dat ze contact opnemen met ons om deze panden te voorzien van tijdelijke invulling. Jij als ondernemer profiteert hiervan: door de haast die ermee geboden is, kan jij de kantoorruimte huren voor een fractie van de normale huurprijs.

Een kantoorruimte huren via Gapph?

Op onze website zie je ons aanbod aan werkruimtes per locatie. Van Leeuwarden tot Maastricht en alles daar tussenin. Het zijn vaak locaties in een stadscentrum of met eenvoudige aansluitingen op het openbaar vervoer.

Per locatie vind je de afmetingen van de kantoorruimte, vaak zijn er verschillende ruimtes beschikbaar. Je vindt de maandelijkse vergoedingen erbij benoemd en eventueel extra kosten die gemoeid zijn. Als je interesse in een specifieke ruimte hebt, kan je je hierop direct inschrijven. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een terugkoppeling op je aanmelding en kunt vaak binnen een paar dagen de ruimte al bezichtigen en kort daarna betrekken.

Ik wil het aanbod aan kantoorruimtes bekijken

De voordelen voor jou

 • Niet meer je organisatie runnen vanaf de keukentafel, maar vanuit een professioneel kantoor
 • Kantoorruimtes te huur door heel Nederland
 • Gelegen op goede locaties
 • Lage maandelijkse lasten
 • Flexibel huren, waardoor de risico’s voor jou laag blijven

Interesse om een kantoorruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Neem contact op

Aanbod werkruimtes

Interesse om een bedrijfsruimte van Gapph te huren? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op met ons.

Aanbod werkruimtes

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht