Leegstandbeheer Amsterdam

Het moment is daar: je pand staat op de nominatie om gesloopt te worden, het is toe aan renovatie of het staat te wachten op een nieuwe bestemming. Ondertussen staat het pand leeg en daardoor wordt het een magneet voor krakers en andere kwaadwillenden. Je zoekt op de term ‘leegstandbeheer Amsterdam’ en komt bij ons terecht. Wij leggen je graag uit wat leegstandbeheer is en hoe wij er samen met jou voor zorgen dat je meer rendement uit je (leegstaande) panden haalt.

Of bekijk direct ons aanbod door het hele land

Wat is leegstandbeheer?

Wij begrijpen dat je het als vastgoedeigenaar in Amsterdam erg druk hebt. Daarom nemen we jou en je (leegstaande) pand onder onze vleugels zodat jij je kan focussen op je andere werkzaamheden. Door middel van leegstandbeheer laat Gapph tijdelijke bewoners, ondernemers of atelierhouders tijdelijk wonen of werken in jouw leegstaande pand. Als leegstandbeheerder matchen we woningzoekenden aan het juiste pand. Daarmee creëren we een win-winsituatie: jouw panden blijven in gebruik, je hebt een vaste stroom aan inkomsten, wij regelen het dagelijkse beheer en de bewoners wonen in een tijdelijke woning tegen lage kosten.

Leegstandbeheer levert meer rendement op

Staat je werkruimte, woning of winkelpand in hartje Amsterdam leeg, dan levert je dat niets op. Behalve financiële stress en misschien wat extra grijze haren. Vaste lasten lopen door, terwijl je balans scheefgroeit. Met leegstandbeheer van Gapph bieden we een tijdelijke oplossing voor leegstand in Amsterdam. Ook biedt het een fijn alternatief voor woningzoekenden in deze oververhitte markt. Daarmee creëren we samen een fijne oplossing voor een maatschappelijk probleem.

Keer vandalisme en verpaupering van je panden voor altijd de rug toe met leegstandbeheer

Leegstaand vastgoed zorgt voor hoge kosten. Daarnaast trekt het – zeker in een grote stad zoals Amsterdam – de verkeerde aandacht. De kans bestaat dat je pand het mikpunt wordt van vandalisme, inbrekers of krakers. Kan je niet aantonen dat het pand in gebruik is en bivakkeren krakers in je pand? Dan handhaaft de politie niet. Voorkomen is beter dan genezen: schakel leegstandbeheer van Gapph in. Onze vastgoedbeheerders nemen dan het dagelijkse beheer voor hun rekening en jij slaapt ‘s nachts een stuk beter.

Neem contact over de mogelijkheden van leegstandbeheer

Gapph als leegstandbeheerder voor jouw panden

Wij blazen graag een frisse wind door je leegstaande panden. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedsector staan we in nauw contact met verschillende opdrachtgevers binnen vastgoed en hebben we tal van enthousiaste woningzoekenden die op korte termijn jouw pand in Amsterdam kunnen betrekken. Dankzij korte lijnen en ons grote netwerk, is jouw pand binnen no-time gevuld met de juiste bewoners of werkzoekenden en kun jij het dagelijks beheer uit handen geven.

Vastgoedbeheer door Gapph

Meer rendement uit je panden halen? Naast leegstandbeheer in Amsterdam en de rest van Nederland, bieden we ook vastgoedbeheer aan. Wil jij alle activiteiten rondom pandbeheer uitbesteden en heb je behoefte aan aanvullende diensten om meer uit je vastgoed te halen? Zo helpen we jou als pandeigenaar:

Benieuwd wat we voor jou als vastgoed- of leegstandbeheerder kunnen betekenen?

Neem contact op

Contact

Wil je meer weten over leegstandbeheer en onze aanpak? Neemt dan gerust contact met ons op.

Contact

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht