Ben jij klantgericht en help jij graag anderen?
Kom ons team versterken als Medewerker Backoffice!

Medewerker Backoffice Den Bosch

24-40 uur per week

Zin om onze regioteams te versterken met een breed scala aan taken, inclusief een dosis administratie? Ben jij diegene die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en moeiteloos weet te jongleren met prioriteiten? Dan is deze rol echt iets voor jou! Bij Gapph zoeken we namelijk een energieke Medewerker Backoffice die het team op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch komt versterken.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Backoffice ben jij de spil die ervoor zorgt dat onze dienstverlening aan opdrachtgevers, woningzoekenden en bewoners vlekkeloos verloopt. Je werkt nauw samen met een regioteam en ondersteunt hen met een diversiteit aan administratieve taken. Denk hierbij aan het beantwoorden van e-mails, het snel en adequaat oplossen van storingen en af en toe het bemannen van de telefoonlijn samen met jouw frontoffice-collega’s. Met jouw vriendelijke en behulpzame houding sta je altijd klaar om vragen te beantwoorden en mensen te helpen. Kortom, je biedt een uitgebreide ondersteuning bij het dagelijks beheer van onze panden.

Daarnaast voer je telefonische intakegesprekken met kandidaten die zich hebben ingeschreven voor een woning of werkruimte bij Gapph. Vervolgens plan je bezichtigingen in de agenda’s van de vastgoedbeheerders en ondersteun je bij andere taken, zoals het opstellen van verhuurdersverklaringen en het onderhouden van contacten met gemeentes, opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Geen dag is hetzelfde en daar word jij blij van!

Wat neem je mee als Medewerker Backoffice?

Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in een binnendienstfunctie of ondersteunende functie en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling ben je altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing.

Daarnaast neem je mee:

 • Een flinke bak aan (positieve) energie, een vlotte babbel, doorzettingsvermogen, een proactieve instelling en overtuigingskracht.
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en kunt goed meerdere ballen hooghouden.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een secretariële richting of dienstverlenende richting.

Gapph zorgt voor de perfecte match in vastgoed
Gapph is dé matchmaker in vastgoed, met oplossingen voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte. We brengen partijen samen om leegstand te verminderen en vastgoed optimaal te benutten.

Werken met een sociaal hart

We werken bij Gapph met een sociaal hart en dat past bij jou. Met Gapph Together organiseren we acties en evenementen om de leefbaarheid te verbeteren in en rondom de panden en buurten die we beheren. Dit sociale hart merk je ook bij je collega’s; er heerst een gemoedelijke en open cultuur. Je kunt bij iedereen terecht met je vragen, ondanks dat we door heel het land verspreid zijn. Iedereen gaat voor een gezamenlijk doel: het leveren van de kwaliteit die de markt verdient!

Wat mag jij van Gapph verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende job bij een jong en leuk bedrijf.
 • Een functie van 24-40 uur, naar jouw voorkeur.
 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring en skills.
 • Een werkplek op ons mooie hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
 • Een goede pensioenregeling.
 • Leuke collega’s in een jong, ambitieus en enthousiast team met een ondernemend karakter.
 • Een telefoon en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal.

Lijkt het je leuk? Solliciteer nu en start jouw Gapph-avontuur!
We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en beide documenten uploaden. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Sanne Jonkers, via 088 62 62 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Sanne Jonkers

  088 62 62 200
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht