Sociale huurwoning

De woningmarkt is uitdagend. Studenten hebben moeite om met een voet tussen de deur te komen bij studentenhuizen. Eindeloze zoektochten, hospiteeravonden en teleurstellingen keer op keer maken het de student lastig om in de buurt van de eigen opleiding te wonen. Je zou verwachten dat het beter gaat op het moment dat je je opleiding hebt afgerond en een fulltime inkomen verdient. Vaak val je dan precies tussen wal en schip in de huizenmarkt: een hypotheek krijg je nog niet met je startersinkomen, commerciële huur is te duur en je zit op de grens om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning.

Zelfs als je in aanmerking komt voor een sociale huurwoning, hoef je er niet vanuit te gaan dat het snel geregeld is. Je moet ingeschreven staan bij de gemeente of woningcorporatie en op basis van onder andere je inkomen en aantal jaren dat je staat ingeschreven hoor je of de woning voor jou is weggelegd. Je bent meestal niet de enige die reageert en de wachtlijsten zijn lang. Daardoor ben je soms meerdere jaren aan het wachten om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning. Gelukkig is er een alternatief: wonen via Gapph. Lage maandlasten en de flexibiliteit van een tijdelijke woning. We vertellen er op deze pagina meer over.

Of bekijk direct het aanbod van Gapph

Ons alternatief op de sociale huurwoning

Geen zin in lange wachtlijsten of een maandloon afdragen aan de huur van je woning? Via Gapph kun je tijdelijk (en voordelig) wonen op de tofste plekken. Regelmatig zien we dat panden leegstaan. Zonde, want er is een groot tekort aan woningen. Deze panden staan op de nominatie om gesloopt te worden – omdat de buurt wordt geherstructureerd of omdat het plaatsmaakt voor een nieuw gebouw. Het pand is niet meer in gebruik omdat de activiteiten zijn verplaatst naar een andere locatie of de bewoners hebben een nieuw onderkomen gevonden. Ondertussen laat de nieuwe fase op zich wachten waardoor er geen leven in de brouwerij plaatsvindt. Met leegstandbeheer en bruikleencontracten steken we daar een stokje voor.

Noem ons de cupido van de vastgoedmarkt: we matchen woningzoekenden aan deze leegstaande panden. Door de panden te voorzien van tijdelijke bewoners (of ondernemers) blijft de leefbaarheid van de buurt intact en kun jij huren voor een fractie van de normale prijs. Ondertussen kun je verder zoeken naar een geschikte plek. Wonen via Gapph is het perfecte, tijdelijke alternatief op de sociale huurwoning. En we hebben woningen (én werkruimtes) beschikbaar in het hele land.

Bekijk ons aanbod

Gapph als leegstandbeheerder voor jouw panden

Staat jouw pand op de nominatie voor sloop, maar wil je in de tussentijd de buurt leefbaar houden? Of ben je veel tijd kwijt met het dagelijks beheer van je panden en zoek je naar een partij die dat voor je uit handen neemt?

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedsector, helpen we je graag met jouw vastgoedvraagstuk. We matchen woningzoekenden aan jouw pand, zorgen voor dagelijks beheer en nemen alle administratieve rompslomp uit handen. We hebben een groot netwerk van enthousiaste woningzoekenden die in de startblokken staan om jouw pand te betrekken. Dankzij korte lijnen en ons grote netwerk, is jouw pand binnen no-time gevuld met de juiste bewoners of ondernemers en kun jij het dagelijks beheer uit handen geven.

Vastgoedbeheer door Gapph

Wil je meer uit je panden halen? Naast leegstandbeheer, bieden we ook vastgoedbeheer aan. Wil jij alle activiteiten rondom pandbeheer uitbesteden en heb je behoefte aan aanvullende diensten om meer uit je vastgoed te halen? Zo helpen we jou als pandeigenaar:

Benieuwd wat we voor jou als vastgoed- of leegstandbeheerder kunnen betekenen?

Neem contact op

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht