Groei jij met ons mee?
Gapph is op zoek naar een vastgoedbeheerder in Middelburg

Vastgoedbeheerder in Middelburg

 

32 uur per week

Ben jij een ondernemend type met een sociaal hart en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector? Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?
Als Vastgoedbeheerder bij Gapph zijn jouw organisatietalent en het sociale aspect van groot belang! Oftewel: ondernemen met een sociaal hart is wat Gapph belangrijk vindt. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren en dat is iets wat ook bij jou past.

Als Vastgoedbeheerder ben je dagelijks bezig met het volledige beheer van locaties waarin gewoond wordt door studenten in Middelburg. Bij elkaar zijn dit zo’n 900 (internationale) studenten verspreid over verschillende campussen. Alle campuslocaties zijn voorzien van internetverbinding, gemeenschappelijke leefruimtes, sanitaire voorzieningen, keukens, buitenruimtes en studeerplekken. In deze functie doe jij er alles aan om deze studenten in een fijne woon- en leefomgeving te laten wonen. Je onderhoudt een goede relatie met ze. Een Engels gesprek schrikt jou niet af. Dit loopt dan ook als een rode draad door jouw dagelijkse werkzaamheden.

Geen dag is hetzelfde, daar krijg jij juist energie van. In deze zelfstandige rol ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de te beheren campussen. Je werft en selecteert geschikte studenten, voert intakegesprekken met hen op ons kantoor in Middelburg en zorgt voor de contractondertekening. Ook voer je periodieke controles uit in de panden, beoordeel je of de locaties schoon en veilig zijn. Je signaleert technische storingen en/of repartieverzoeken die je vervolgens doorzet naar de juiste organisaties.

Wat neem je mee?
Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in een zelfstandige en sociale functie en bent toe aan een nieuwe stap. Met jouw gedreven en servicegerichte instelling ben je altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing. Daarnaast neem je mee:

 • een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting (uitzenden, detachering) of dienstverlenende richting (horeca, toerisme, etc.);
 • 2 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring;
 • een flinke bak aan (positieve) energie, een vlotte babbel, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • je bent een aanjager: jij weet precies wat je moet doen om op een sociale manier andere mensen te motiveren of te stimuleren iets te doen, op gang te komen of om iets te veranderen;
 • je kunt goed plannen, houdt het overzicht en kunt meerdere projecten tegelijk runnen;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • je woont bij voorkeur in (de omgeving van) Middelburg;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we jou?
Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team. Iemand met een ondernemend karakter zal zich hier snel thuis voelen.

 • Een fulltime dienstverband bij Gapph!
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon en iPad zijn uiteraard part of the deal!

Waar ga je werken?
Gapph is marktleider op het gebied van vastgoed- en leegstandbeheer. Ondanks dat zij nog dagelijks groeit in binnen- en buitenland, is dit niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat namelijk voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

In totaal heeft Gapph 11 vestigingen, verspreid in Nederland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Met een team van in totaal 85 collega’s, denkt Gapph als een volwaardige marktpartij mee met gebouweigenaren om een win-win situatie te creëren. Ruime kennis en ervaring in de markt vertaalt zij naar slimme vastgoedoplossingen.

Interesse? Mooi! Wij komen graag met jou in contact
We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV (met foto) van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en beide documenten uploaden. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Bas Groenewegen, via 06 458 486 62.

  Vacaturetitel

  Persoonlijke gegevens

  Upload je CV

  Vragen over deze vacature?

  Bas Groenewegen

  06 458 486 62
  [email protected]

  Deel deze vacature

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht