Vastgoedmanagement

Als vastgoedeigenaar of woningcorporatie wil je dat jouw panden in een leefbare buurt staan, dat ze netjes onderhouden zijn en natuurlijk tevreden huurders. Wij nemen jouw vastgoedmanagement voor onze rekening, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Heb je een storing of reparatieverzoek?

Vastgoedmanagement (ook wel vastgoedbeheer genoemd) is het exploiteren, controleren en onderhouden van panden. Alle uitvoerende werkzaamheden om je panden in goede conditie te houden. Vastgoedmanagement is een volledige fulltime baan en kost jou ongetwijfeld te veel tijd naast jouw oneindige takenlijst. Wij helpen je graag op het gebied van:

 

Vastgoedmanagement voor mijn panden

Vastgoedmanagement is er in verschillende vormen. Als woningcorporatie krijg je regelmatig te maken met het herstructureringsprojecten en worden de bestaande woningen vervangen voor nieuwbouw. Maar hoe zorg je ervoor dat die overgang vloeiend verloopt en woningen niet onnodig leeg staan? Of heb je als pandeigenaar een aantal kantoorpanden in je bezit, maar wil je niet op dagelijkse basis bezig zijn met het reilen en zeilen in de panden. In dat geval komen wij om de hoek kijken.

 

Vastgoedmanagement voor woningcorporaties

Bij de herontwikkeling of herstructurering van sociale woningbouw komt veel kijken. Woningcorporaties hebben niet alleen te maken met de sloop en nieuwbouw van woningen, maar willen ook bewoners een zo goed mogelijke oplossing bieden. Door gefaseerde leegstand kan een groot deel van de bewoners tijdens de herontwikkeling in de wijk blijven wonen. Wij helpen en adviseren woningcorporaties om te gaan met gefaseerde leegstand door middel van leegstandbeheer. Zo bieden wij voor studenten en starters op de woningmarkt voordelige woningen aan op basis van de Leegstandwet. Hiermee voorkom je onnodige leegstand en zorg je gedurende het hele proces voor een goede leefbaarheid in de buurt.

Lees meer over leegstandbeheer door Gapph

Vastgoedmanagement voor pandeigenaren

Als vastgoedbeheerder of -organisatie wil jij het meeste uit jouw vastgoed halen. Om erachter te komen wat dat voor jou is, focussen we altijd op drie belangrijke aspecten.

Het financiële aspect gaat over de kosten en opbrengsten van het vastgoed. Vaak is dit onderdeel belangrijk voor beleggers. Woningcorporaties, gemeentes en zorginstellingen hebben grote maatschappelijke en sociale doelstellingen, waarbij leefbaarheid van belang is. Het aanpakken van de overlast in de buurt en extra activiteiten organiseren met Gapph Together zijn in dat geval activiteiten waarop we inzetten. Tot slot is er nog het aspect bescherming. Denk hierbij aan vandalisme, kraak, verpaupering en achteruitgang.

Door de panden te voorzien van (tijdelijke) bewoners worden kosten gedekt, blijft de buurt leefbaar en wordt vandalisme en het kraken van panden de kop in gedrukt. Daarnaast bieden we voor pandeigenaar nog aanvullende diensten:

 • Parkeerplaatsexploitatie: Ongebruikte parkeerplaatsen bij panden kosten veel geld. We kunnen deze tijdelijk exploiteren met de flexibiliteit van een bruikleencontract.
 • Beveiligen van panden, parkeerplaatsen of wijken: wij werken met (door het Ministerie van Justitie gediplomeerde en gecertificeerde) beveiligingsbeambten.
 • Risico’s in kaart brengen: er is kans op hogere verzekeringspremies zodra een pand langdurige leeg staat. Wij bieden o.a. een leegstandpolis voor vastgoedeigenaren, in combinatie met leegstandbeheer zodat de kosten niet stijgen en soms zelfs dalen.
 • Energiescans: we berekenen de mogelijke besparingen, op o.a. tarieven, vastrecht, netwerkkosten, meetdiensten en energiebelasting van de panden.

 

Al 25 jaar een begrip binnen vastgoedmanagement

We zijn al 25 jaar een begrip binnen de vastgoedsector en uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerders van Europa, met voortdurend uitbreidingen. Een leegstaand pand, groot of klein, brengt altijd zorgen en risico’s met zich mee. Hoe langer de leegstand duurt, hoe groter de kans op kraak, vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Voor jou als pandeigenaar helpen we je graag met het minimaliseren van de risico’s door middel van vastgoedmanagement. Overtuigd dat je je panden met een gerust hart aan ons kunt overlaten?

Neem contact op

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht