Goedkoop huis huren in Leeuwarden

Het voelt als dweilen met de kraan open: de eeuwige zoektocht naar het vinden van jouw droomwoning in Leeuwarden. De huizenmarkt is uitdagend voor starters en studenten en huurbazen profiteren hier graag van. Het wordt steeds lastiger om een goedkoop huis te huren in Leeuwarden. Met leegstandbeheer van Gapph bieden we een fijn alternatief.

Goedkoop wonen met Gapph

Bij Gapph hebben we een belangrijke missie: leegstand tegengaan en bewoners en ondernemers een fijn onderkomen bieden. Met onze diensten slaan we een brug tussen pandeigenaren en woningzoekenden. Noem ons de Cupido van de vastgoedmarkt. Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van leegstaand vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Een goedkoop alternatief om een huis te huren

Soms renoveren pandeigenaren hun pand, wordt de buurt geherstructureerd of maakt een oude school plaats voor een nieuw winkelcentrum. Wanneer deze situatie zich voordoet is het belangrijk dat een pand leefbaar blijft, tot het moment dat het gesloopt wordt. Om een pand veilig en leefbaar te houden is het belangrijk dat het continu bewoond blijft.

Dit creëert een win-win situatie voor zowel pandeigenaar als pandbewoner: jij betaalt een lage, maandelijkse bijdrage voor een woning en het pand blijft bewoond. Als tijdelijke bewoner krijg je een contract van minimaal zes maanden en heb je drie maanden de tijd om een andere plek te vinden bij opzegging vanuit de pandeigenaar. Door middel van de Leegstandwet hou je geld over en is het een prima eerste stap voor op de woningmarkt.

Een alternatief op goedkoop huren: antikraak wonen

Niet alleen kun je bij ons huizen in Leeuwarden huren op basis van de Leegstandwet, je kunt ook kiezen voor het huren van een huis op basis van antikraak. Het wonen op basis van antikraak is geen huur, maar een goedkope manier met een flexibel contractvorm die het mogelijk maakt om op de meest unieke locaties te wonen of werken. Wel vragen we je flexibeler te zijn in vergelijking tot huren op basis van de Leegstandwet. Zo heb je slechts 28 dagen om een nieuw onderkomen te vinden. Het is dus goed om altijd een woonruimte achter de hand te hebben.

Daarbij is een leeg pand onnodig en geeft geen positieve lading voor de buurt. Wanneer een pand leeg staat is politie niet verplicht te surveilleren. Hierdoor trekt het vandalisme en krakers aan en gaat de leefbaarheid in een buurt al snel achteruit. Door een pand te gebruiken als antikraak woning houden we ongewenste gasten buiten de deur en gaan we leegstand tegen. Dit is jouw kans om goedkoop een huis te huren in Leeuwarden.

Bekijk alle woningen in ons aanbod

Huur goedkoop jouw droomwoning via Gapph

Al meer dan 25 jaar gaan we vraagstukken in de leegstand- en vastgoedbeheer te lijf. Is er sprake van leegstand? Dan proberen we als vastgoedbeheerder zo snel mogelijk de juiste bewoner(s) te vinden. Bij Gapph ben je altijd thuis in elke ruimte. Zo biedt het huren op basis van de Leegstandwet je de mogelijkheid jouw thuis te creëren in de meest unieke gebouwen. Denk hierbij aan een school of postkantoor.

De voordelen van goedkoop huren via Gapph:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!

Interesse in een woning in Leeuwarden of omstreken?

Schrijf je in

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht