Gapph zoekt altijd naar mogelijkheden om een (tijdelijke) creatieve invulling te geven aan een leegstaand object. Een leuk voorbeeld hiervan is het voormalige kantoor van het UWV in Apeldoorn. Op 1 mei 2015 opende B.E.K. Gallery hier haar deuren.

B.E.K. Gallery is bedacht en opgezet door Esther de Wilde en Bert Diks. B.E.K. Gallery staat voor Beeldend Educatief Kunstcollectief. De galerie bestaat uit 2 grote hallen waar ruimte is voor exposities. Rondom deze hallen bevinden zich maar liefst 16 atelierruimtes. Van deze 16 zijn er inmiddels al 13 in bruikleen gegeven aan diverse kunstenaars.

B.E.K. Gallery is naast een galerie en atelier ook een ontmoetingsplek voor kunstenaars en kunstliefhebbers. De galerie is 6 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen is welkom om onder het genot van een goede kop koffie de geëxposeerde werken te bekijken en te bediscussiëren met elkaar.

Nieuwsgierig geworden? Loop gezellig eens binnen of neem een kijkje op de mooie website van B.E.K. Gallery: www.bekgallery.com