Objectbeveiliging voor jouw panden

Als vastgoedeigenaar heb je veel ballen hoog te houden. Dagelijks contact houden met huurders en zorgen dat zij tevreden zijn, nieuwe huurders screenen, contractbeheer en het onderhouden van de panden zijn slechts het topje van de ijsberg. Want daarnaast wil je ervoor zorgen dat je panden veilig blijven en risico’s zoals vandalisme en verpaupering beperkt worden. Met objectbeveiliging voor je panden zorg je ervoor dat horrorscenario’s geen kans krijgen. Zo slaap jij ‘s nachts een stuk lekkerder.

Wat wij kunnen betekenen voor jouw vastgoed?

Neem contact op met ons

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat je pand wordt beveiligd tegen bijvoorbeeld diefstal, vernieling en krakers. Dat kan in de vorm van een beveiliger die dag en nacht beveiligingrondes doet en zicht heeft op degenen die het pand betreden en verlaten. Het kan ook in de vorm van camerabeveiliging en andere technologische snufjes. Op deze pagina vertellen we je meer hoe jouw objecten optimaal beveiligd blijven.

Hoe zorg je ervoor dat jouw (leegstaande) panden goed beveiligd zijn?

De meest voor de hand liggende manier is een receptionist en nachtportier in je pand zetten. Maar… wegen die kosten op tegen de baten? 24/7 beveiliging inzetten om je pand of ander vastgoedobject te beveiligen is natuurlijk een flinke aanslag op de balans. En de investering in je vastgoed moet natuurlijk onderaan de streep meer opleveren dan kosten. Daarom kun je objectbeveiliging ook inzetten met de volgende maatregelen:

 • Camerabeveiliging
 • Goede (digitale) sloten
 • Automatische lichten die op afstand worden bediend

Staat je pand (tijdelijk) leeg omdat het op de nominatie staat voor een flinke renovatie of omdat het een andere invulling krijgt? Dan is het helemaal belangrijk om objectbeveiliging serieus te nemen. Ieder uur dat je pand leegstaat, neemt de kans toe dat krakers de boel bezetten. Binnen no-time hebben zij door dat een pand leeg staat. En wordt je vastgoed bezet door krakers zonder dat het pand actief bewoond wordt, dan hoef je niet te rekenen op handhaving. Objectbeveiliging bij leegstaand vastgoed pak je daarom op de volgende manieren aan:

Noodstroomvoorziening

Criminelen worden steeds vernuftiger in de verschillende technieken om een pand te vernielen of te bezetten. Bijvoorbeeld door het afsnijden van de stroom waardoor licht niet meer werkt en beveilingscamera’s uitvallen. Met noodstroomvoorziening zorg je ervoor dat je beveiliging blijft werken, ook als de gewone stroom uitvalt.

Het vastgoedobject onderhouden

Een vastgoedobject waar het mos tegen de muren opgroeit, is een teken dat het al enige tijd leeg staat. En daardoor een gemakkelijk target voor kwaadwillenden. Door je pand te onderhouden houd je niet alleen je pand veilig, maar zorg je er ook voor dat de buurt niet verpaupert en daardoor minder aantrekkelijk wordt.

Leegstandbeheer

Je panden beveiligen is één, maar bij leegstaande panden zorgen deze maatregelen voor een slinkende bankrekening. Je vastgoedobjecten beveiligen én zorgen voor een gezonde financiële situatie? Dan kies je voor leegstandbeheer. Voorzie een voormalig kantoorpand van tijdelijke ondernemers. Houd de buurt bewoonbaar door het voormalige verzorgingstehuis te voorzien van jonge bewoners die moeite hebben met het vinden van een woning in deze oververhitte woningmarkt. Kortom: leegstandbeheer houdt je pand bezet, beveiligd én zorgt voor maandelijkse inkomsten. De beste optie om je objecten te beveiligen.

Objectbeveiliging met leegstandbeheer van Gapph

Bij leegstandbeheer wordt een pand beschermd tegen risico’s zoals kraken en verpaupering. Wij zijn leegstandbeheerder en nemen het beheer uit handen van woningcorporaties, gemeentes of vastgoedeigenaren. We zorgen dat de panden bewoond zijn door woningzoekenden een tijdelijke woonruimte aan te bieden tegen lage maandlasten. Dat doen we op basis van bruikleen of op basis van de Leegstandwet (TLV). Een perfecte win-winsituatie in deze oververhitte woningmarkt: je pand blijft beveiligd en er wordt tijdelijk voorzien in tijden van woningnood.

Van leegstandbeheer in een voormalig zorgcomplex tot het beheren van een complete woonwijk bij de renovatie ervan: ons portfolio bestaat uit een breed aanbod van verschillende vraagstukken rondom leegstandbeheer met als doel objectbeveiliging.

Lees meer over verschillende projecten in 2021

Naast leegstandbeheer en objectbeveiliging voor je panden leveren we ook nog andere diensten. Met als doel alles uit jouw vastgoed te halen. Je kunt ons onder andere inschakelen voor:

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedbranche hebben we ervaring in het beheren van verschillende vastgoedobjecten én een breed netwerk aan potentiële bewoners voor jouw pand. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier op deze pagina in of neem contact op per mail.

Neem contact op

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht