Een mooie dag! Portaal en Gapph starten een mooie samenwerking door het ondertekenen van de huurovereenkomst voor het voormalige verzorgingstehuis de Liendert in Amersfoort. Het pand wordt door Gapph enkele jaren risicodragend gehuurd. We starten naar verwachting in maart met het gemengd wonen project op deze locatie. Het voormalige verzorgingstehuis wordt de komende weken klaargemaakt voor gebruik. In totaal komen er 73 bewoners wonen: 30 bewoners met en 43 zonder zorgvraag.

De bewoners zijn allemaal gelijk en worden gestimuleerd elkaar te helpen. Op de eerste tot en met de zesde verdieping komt een gezamenlijke ruimte waar bewoners bijvoorbeeld samen kunnen koken, eten en ontspannen, een zogeheten community room. De 4 ruimtes op de begane grond worden op basis van een ROZ-huurovereenkomst aangeboden aan partijen die een bijdrage leveren aan de wijk of de bewoners. We zijn trots op dit nieuwe project en kijken er naar uit om aan de slag te gaan!

Niet alleen voor Portaal beheert Gapph projecten waar gemengd wonen centraal staat. Ook voor de Alliantie (Amersfoort), Vestia (Oude Pekela), MRP SoZa (Den Haag), Habion (Doetinchem en Driebergen) en Janssen de Jong (Gouda en Vught) zijn soortgelijke projecten gestart. Daarnaast zij wij met diverse woningcorporaties in gesprek over nieuwe gemengd wonen projecten.

Neem gerust contact ons op, we vertellen u graag meer hierover.