Studio huren Leeuwarden

Je bent op zoek naar een woning in de Friese hoofdstad, maar vooralsnog krijg je geen voet tussen de deur. De huurprijzen zijn hoog en wachtlijsten op de sociale huurwoningen lang. Je wilt een studio huren in Leeuwarden, maar door de oververhitte woningmarkt voelt het alsof je leven op pauze wordt gezet. Misschien is het aanbod van Gapph in Leeuwarden wel wat voor jou.

Een studio huren in Leeuwarden via Gapph

Betaalbaar wonen in Leeuwarden. Het kan, met Gapph. Zie jij het al voor je? Een eigen woning, appartement of studio net buiten het centrum, met alle voorzieningen in de buurt voor je dagelijkse boodschappen. Na een dag hard werken of studeren kun je nog even je laatste energie kwijt in de nabijgelegen sportschool. En op slechts 10 minuten rijden sta je in hartje centrum.

In de wijk Heechterp in Leeuwarden krijgen we gefaseerd meerdere woningen in beheer. De wijk wordt vernieuwd waardoor de oude woningen op termijn worden gesloopt of verbouwd. De oude bewoners hebben de wijk verlaten maar de volgende fase laat nog even op zich wachten. Een perfect moment voor jou – als woningzoekende – om hier tijdelijk je intrek in te nemen. Op die manier heb je een betaalbare, tijdelijke woning die jou de ruimte geeft om je toekomstige pad op de woningmarkt verder uit te stippelen.

Bekijk ons aanbod in Leeuwarden

Een studio huren in Leeuwarden op basis van de Leegstandwet

Wat het aanbod van Gapph onderscheidt van reguliere of sociale huurwoningen? De woningen in Leeuwarden worden aangeboden op basis van de Leegstandwet. Dit is een speciale wet die ervoor zorgt dat leegstand in panden en woningen wordt voorkomen. Op die manier blijft een wijk leefbaar en kun jij als starter op de woningmarkt betaalbaar en tijdelijk wonen in Leeuwarden.

Bij TVL (Tijdelijke Verhuur Leegstandwet) heeft de huurder een contract voor minimaal een half jaar en een opzegtermijn van drie maanden. In de meeste gevallen is de maximale huurperiode twee jaar en de huurder heeft geen recht op huurbescherming.

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Flexibel wonen
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Schrijf je in

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht