Werken bij Gapph

Gapph is op zoek naar een medewerker debiteurenbeheer
Standplaats ‘s-Hertogenbosch (20 uur per week)

Medewerker Debiteurenbeheer – ‘s-Hertogenbosch

20 uur per week

Ben jij specialist op het gebied van debiteurenadministratie? Kun je goed omgaan met geschillen en weet je op een duidelijke en klantvriendelijke manier te communiceren? Vind jij het belangrijk om goed overzicht te houden en kun je zelfstandig werken? Zo zorg je onder andere voor het bewaken van de betalingstermijnen en verstuur je aanmaningen. Je werkt 20 uur per week in ’s-Hertogenbosch op ons hoofdkantoor, met fantastisch uitzicht over de stad. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Als Medewerker Debiteurenbeheer ben je verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie. Je bewerkt de gegevens van bestaande debiteuren en registreert alle betalingen.

Je bewaakt de betalingstermijnen en verstuurt, na overleg, standaard-betalingsherinneringen en standaardaanmaningen. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten van openstaande vorderingen aan incassobureaus. Je beantwoordt vragen van opdrachtgevers en huurders over de debiteurenadministratie zowel telefonisch als per e-mail.

Je werkt samen met de vastgoedbeheerders om openstaande vorderingen te innen. Regelmatig bespreek je met je collega’s of de administratie op orde is en waar extra aandacht nodig is.

Wat heeft Gapph jou te bieden?

Gapph biedt je een plek in een jong, ambitieus en enthousiast team. Iemand met een ondernemend karakter zal zich hier snel thuis voelen.

 • Een dienstverband bij Gapph voor 20 uur per week.
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen we bij Gapph. Je salaris wordt dan ook gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en ervaring.
 • Maar liefst 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een informele werksfeer en regelmatig een gezamenlijke borrel met je collega’s.
 • Een telefoon en laptop van de zaak zijn uiteraard part of the deal!

Wat breng je mee als Medewerker Debiteurenbeheer?

Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in een zelfstandige functie en bent toe aan een nieuwe stap. Met jouw gedreven en klantvriendelijke instelling ben je altijd op zoek naar een oplossing. Daarnaast neem je mee:

 • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding afgerond met een financiële administratieve richting.
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Bij voorkeur heb je ervaring op de financiële administratie van een vastgoedorganisatie.
 • Je bent goed in plannen en organiseren en vindt het leuk om meerdere werkzaamheden uit te voeren.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig, daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen.

Waar ga je werken?

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, hebben wij een passende oplossing. Wij brengen deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben we 11 vestigingen in Nederland. Met een team van totaal 80 collega’s denken wij als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Wij vertalen onze ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Interesse?

Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact. Reageren kan vóór maandag 30 mei 2022. We ontvangen graag een motivatiebrief en een CV (met foto) van je. Deze mag je sturen naar [email protected]. Mocht je nog vragen en/of meer informatie willen over de organisatie en functie? Dan kun je contact opnemen met Matthias van Klaveren, via (06) 46 00 00 60.

 

De sollicitatieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit: 

De kennismakingsgesprekken worden ingepland op donderdag 2 juni 2022 op ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch, Magistratenlaan 186 (tegenover het station).

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht