In samenwerking met Tasman Properties en BNP Paribas Real Estate opent Gapph business center Desk020 op het Amstel Business Park in Amsterdam. Een uitstapje voor Gapph aangezien zij zich vooral bezighoudt met leegstandbeheer in de breedste zin van het woord. Met het openen van het business center speelt Desk020 in op de toegenomen vraag naar kleine, flexibele kantoorruimte binnen de ring van Amsterdam.

Flexibele verhuur
“Het concept Desk020 biedt in Amsterdam ondernemers de ruimte om hun bedrijfsactiviteiten volledig en in alle flexibiliteit te kunnen ontplooien. De vraag naar kantoorruimte onder een flexibel contract én met een concurrerende prijs in Amsterdam is groot. Met Desk020 wordt ingespeeld op deze behoefte”, zo stelt Johan van Haaster, directeur van Gapph.

Kennis en ervaring delen
Het business center Desk020 is gelegen op het Amstel Business Park aan de H.J.E. Wenckebachweg 123. Het object betreft circa 12.000 m² vvo waarvan circa een derde reeds voor langere tijd verhuurd is. Desk020 beslaat een deel van de overige ruimte. Het concept biedt ondernemers demogelijkheid gebruik te maken van een ruim aanbod van beschikbare faciliteiten zoals een fitnessruimte, een ruim opgezet en volledig operationeel meeting center en meerdere horecafaciliteiten.

Voor meer informatie zie: www.desk020.nl