Gapph en Villex bundelen hun krachten. Twee bedrijven. Eén visie. Eén toekomst.

Gapph Vastgoedbeheer neemt per januari 2022 alle activiteiten van leegstandbeheerder Villex Vastgoedbescherming over. Beide bedrijven blijven voorlopig hun eigen naam houden. In de loop van het jaar zullen Gapph en Villex verdergaan onder één naam: Gapph Vastgoedbeheer. Gapph wordt hiermee de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder op de Nederlandse markt. In België is Gapph actief onder de naam Interim Vastgoedbeheer en is daar sinds 2012 marktleider. De overname van Villex past goed binnen de groeistrategie van Gapph.

Het snelgroeiende Gapph staat bekend om haar maatwerk, ervaren team en onderscheidende dienstverlening. Daarnaast heeft Gapph een betrokken en sociale kijk op de vastgoed- en leegstandbeheermarkt en heeft het een aantal diensten ontwikkeld die aansluiten bij de huidige vraag. Met diensten als het beheer en exploitatie van herstructurerings- en gemengd wonen-projecten, studentenhuisvesting, huisvesting bijzondere doelgroepen en het risicodragend aanhuren van met name maatschappelijk vastgoed biedt Gapph de branche maatwerkoplossingen voor elk leegstand- en vastgoedvraagstuk. Gapph kijkt niet alleen naar het zakelijke aspect; ondernemen met een sociaal hart is voor Gapph belangrijk. Met Gapph Together geeft Gapph vorm en inhoud aan het sociale karakter, vergroot zij de leefbaarheid in de omgeving en zorgt voor positieve energie en verbondenheid.

Onze krachten bundelen
Villex heeft met meer dan 20 jaar ervaring in de branche een sterke positie in de markt. De diensten van het huidige Villex zijn vergelijkbaar met die van Gapph. Villex heeft al vele jaren zeer trouwe opdrachtgevers in corporaties, gemeenten, ontwikkelaars en zorginstellingen, waar panden worden beheerd op basis van tijdelijke huur en antikraak. Met een sterk concept als: ‘De Woondiversiteit’, huisvest Villex ook bijzondere doelgroepen als statushouders, spoedzoekers, studenten en starters op de woningmarkt.

Met een team van zo’n 100 bevlogen en ervaren collega’s biedt het vernieuwde Gapph Vastgoedbeheer voor elke vorm van leegstand een creatieve en flexibele oplossing waarbij Gapph de markt de kwaliteit levert die zij verdient.

Johan van Haaster, algemeen directeur van Gapph: “De visie van Villex sluit naadloos aan bij onze visie op het vastgoed- en leegstandbeheer. Net als Gapph staat Villex voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn erg blij dat wij onze krachten vanaf nu gaan bundelen. 2 bedrijven, 1 visie, 1 toekomst. Een mooi vooruitzicht. Samen met partners, Jeroen Fanchamps en Matthias van Klaveren, gaan we de bedrijven samenvoegen en het beste van twee werelden combineren.”

Rob Olivier, eigenaar en directeur van Villex: “In verband met mijn slechte gezondheid ben ik in de loop van 2021 op zoek gegaan naar een geschikte overname partner, die we uiteindelijk gevonden hebben in Gapph. De cultuur, die veel gelijkenis heeft met Villex, en de bevlogenheid van de directie hebben voor mij de doorslag gegeven. Heel belangrijk voor mij was dat het personeel, onze bewoners en zeker ook de klanten in goede handen kwamen. Ik ben ervan overtuigd dat het met Gapph zeker het geval is.”

Meer expertise in huis
De huidige ontwikkelingen op de markt vragen om deskundigheid, kwaliteit en maatoplossingen. Dat is het doel van Gapph. Door deze overname halen we nog meer expertise in huis. Hierdoor kunnen wij ons dienstenpakket verder uitbreiden en wordt onze positie in de markt nog steviger. Gapph en Villex hebben beide ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Gapph heeft een landelijke dekking in Nederland en heeft een vestiging in België (Antwerpen). De kantoren van Gapph in Nederland zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch (hoofdkantoor), Barendrecht, Amsterdam, Haarlem, Middelburg, Amersfoort, Breda, Eindhoven, Sneek en Veenendaal.

——————————————————————————————————————————–

Noot voor de redactie:

Voor vragen over Gapph en de overname van Villex kunt u contact opnemen met Johan van Haaster | [email protected] | 06 31 95 57 74 |www.gapph.nl