Gapph laat je kennismaken met Kleertjesdoos.com. Een nieuw fenomeen op het gebied van kinderkleertjes. Kleertjesdoos.com, merkkleertjes als nieuw: kopen & verkopen. Kleertjesdoos is niet alleen een frisse webshop voor merkleertjes als nieuw, maar je kunt ook de merkkleertjes die je kindje niet meer past of niet meer draagt aan Kleertjesdoos verkopen. Stop ze in een doos, stuur het op en je hebt binnen 24 uur na ontvangst en acceptatie het geld op je rekening. Eerlijk en simpel. Gapph heeft Kleertjesdoos.com gevestigd aan de Utrechtseweg in De Bilt.

Volgens ondernemer Jolet van Erkel is het dé oplossing voor moderne en prijsbewuste ouders: “Ik heb zelf een jong dochtertje, ze is nu bijna twee. Ik vind het natuurlijk hartstikke leuk wanneer ze er leuk uit ziet, maar ik wil ook niet overdreven veel geld uitgeven aan kleertjes. Merkleertjes zijn meestal wel leuk en kwalitatief goed, maar toch vaak erg duur. Ik heb dan ook niks tegen tweedehands kleertjes, maar ik hou zelf niet zo van het wat stoffige geurtje dat aan gedragen kleertjes en tweedehands winkels hangt en op Marktplaats moet je altijd maar afwachten. In de Kleertjesdoos is alles schoon, heel en helder.”

Vernieuwend
Wat écht nieuw is aan de Kleertjesdoos, is de mogelijkheid om de merkkleertjes die je kindje niet meer past of draagt eenvoudig in een doos te doen, op te sturen en binnen een dag je geld te ontvangen. En dat is echt een uitkomst volgens Jolet: “Dé oplossing voor de stapels merkkleertjes die nog prima zijn en waarvan je het zonde vindt om ze weg te doen. Ik vond het stuk-voor-stuk verkopen op internet nogal een gedoe en behoorlijk tijdrovend, dus daar hebben we de Kleertjesdoos voor bedacht: alles in één doos en opsturen maar. Met de opbrengst kun je dan weer meteen op Kleertjesdoos.com shoppen voor merkkleertjes in de juiste maat en die sturen we ook per omgaande op”

Hoe werkt het?
Op de verkoop-pagina van de Kleertjesdoos.com vink je per
kledingstuk het merk, de maat, jongen/meisje en dergelijke aan. Als je dat voor alle merkkleertjes die je wilt verkopen hebt gedaan, zie je meteen wat het je oplevert. Je vult je eigen gegevens in, maakt een printje, stopt alles in een doos en stuurt het op. Je krijgt meteen een bevestigingsmail van Kleertjesdoos.com. Kleertjesdoos controleert na ontvangst de kleertjes op drie criteria: schoon (dus niet vuil), heel (dus niet stuk of gerepareerd), helder (dus niet verwassen of verbleekt). De betaling voor alle geaccepteerde kleertjes wordt dezelfde dag gedaan, tenzij je hebt gekozen voor een Kleertjesdoos-tegoed met bonus, die je kunt besteden in de webshop van de Kleertjesdoos.

Goed doel
Je bepaalt zelf wat de Kleertjesdoos mag doen met de niet geaccepteerde kleertjes. We kunnen ze aan je terugsturen óf ze gaan een van onze goede doelen: “Afgelopen jaar is er weer aan verschillende doelen kleding geschonken, waaronder een weeshuis in Ethiopie kraamkliniek in Gambia een arm dorpje in het Atlas gebergte en een tienermoeder project in Nederland.”

Kijk op Kleertjesdoos.com voor meer informatie.