Leegstandbeheerder

Als pandeigenaar wil je koste wat het kost je panden voorzien hebben van bewoners of ondernemers. Ieder uur dat je pand leegstaat vergroot namelijk de kans op kraak, diefstal, vandalisme en verpaupering van je pand. En zodra je pand niet aantoonbaar in gebruik is, wordt er niet gehandhaafd. Hierdoor loop je een hoop inkomsten mis en kost dit je een hoop grijze haren. Met Gapph als leegstandbeheerder voor jouw pand blijven de rampscenario’s jou bespaard.

Wat is een leegstandbeheerder?

Een leegstandbeheerder beschermt jouw pand tegen risico’s zoals kraken en verpaupering. Wij nemen het beheer van deze panden uit handen van woningcorporaties, gemeentes of vastgoedeigenaren. Wij verhuren deze panden op basis van bruikleen of tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet (TLV).

Neem contact op voor meer informatie over leegstandbeheer

Gapph als leegstandbeheerder voor jouw panden

Heb je vastgoed dat je koste wat het kost wil beschermen en continu voorzien van bewoners of ondernemers? Wij helpen je daar graag bij. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring binnen de vastgoedsector hebben we goed contact met verschillende opdrachtgevers binnen vastgoed en hebben we een groot netwerk aan bewoners en ondernemers die op korte termijn de panden kunnen betrekken. Bij naderende leegstand schakelen onze vastgoedbeheerders direct met jou als vastgoedeigenaar en worden nieuwe bewoners of ondernemers zo snel mogelijk geplaatst.

Vastgoedbeheer door Gapph

Naast het beheren van leegstand, bieden we ook vastgoedbeheer aan. Dit is breder dan alleen leegstandbeheer en hieronder valt onder andere de exploitatie, controle, onderhoud en supervisie van panden onder. Alle diensten die ervoor zorgen dat jouw vastgoed in topconditie blijft. Met de volgende diensten kunnen we jou helpen:

Benieuwd wat we voor jou als vastgoed- of leegstandbeheerder kunnen betekenen?

Neem contact op

Contact

  Naam*

  E-mailadres*

  Waarmee kunnen wij je helpen?

   

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Gapph in beeld!

  Gapph vastgoedbeheer
  Logo KLB

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Onderwerp

   Bericht