Gapph Together: Goed doen voor een ander, voelt goed.

Ondernemen met een sociaal hart, dat is voor ons altijd een groot goed geweest. Zeg nou zelf; iets goeds doen voor een ander voelt toch goed? In de bedrijfsvoering van Gapph uit zich dit ideaal in het organiseren van ‘sociale’ activiteiten. Want vastgoedbeheer is meer dan een ruimte vullen met bewoners of ondernemers. Leefbaarheid in de woonomgeving is belangrijk en dat stimuleren we maar al te graag. Door bewoners met elkaar in contact te brengen, nemen we drempels weg. En zo wordt er een fijne sfeer gecreëerd waarbij men ouderwets kan terugvallen op de buren. Zoals het hoort. Dat geldt net zo goed voor de buren van je werkruimte. Samen kun je werken aan een prettige en inspirerende werkomgeving.

En Gapph gaat verder dan een buurtborrel of een kijkje nemen bij de ondernemende buren. We zetten ons graag in voor de mensen in onze samenleving die te kampen hebben met armoede of die net een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen met het Leger des Heils organiseren we inzamelingsacties voor kleding en speelgoed en deze worden dan weer tijdens een verwenmiddag uitgedeeld aan die mensen die het nodig hebben. Dit doen we met onze bewoners, maar ook onze eigen collega’s zetten zich graag in voor de medemens. Dat sociale hart klopt namelijk bij iedere Gapph collega.

Omdat handelen met een sociale gedachte alsmaar een groter draagvlak krijgt binnen onze organisatie, vinden wij dat deze tak een eigen naam verdient. En daarom presenteren wij: Gapph Together. Onder deze noemer zullen wij de sociale activiteiten en leefbaarheidsevenementen met onverminderd enthousiasme voortzetten. Want samen is zoveel beter dan alleen.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij dit in de praktijk vormgeven? Neem gerust een kijkje: https://gapph.nl/gapph-together/ en ontdek wat we al voor elkaar hebben gekregen en wat we nog in petto hebben.

So, let’s Gapph Together

Johan van Haaster
Directeur Gapph Vastgoedbeheer