PERSBERICHT

Gapph Vastgoedbeheer opent nieuw hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch

Gapph Vastgoedbeheer opent op 1 juni 2020 haar nieuwe hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Het bedrijf neemt haar intrek in kantoorgebouw het Binnenhof, gelegen aan de Magistratenlaan in het Paleiskwartier, tegen het Centraal Station aan.

Sinds de oprichting in 2013 is Gapph Vastgoedbeheer uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerders van Europa en breidt zij haar activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Gapph Vastgoedbeheer is met 75 ervaren collega’s actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Snelle groei

Het van oorsprong Bossche bedrijf verhuisde in 2015 naar Eindhoven, mede door de overname van een grote leegstandbeheerder uit die regio. Door de snelle groei is er behoefte aan een groter kantoor en keert zij terug naar de stad waar het ooit begon. Alhoewel het bedrijf pas in 2013 werd opgericht, heeft het bedrijf vestigingen in onder andere België, Verenigd Koninkrijk en 7 regiokantoren in Nederland. “De keuze om in ’s-Hertogenbosch haar hoofdkantoor te vestigen is een logische stap”, aldus Johan van Haaster, oprichter en, samen met Jeroen Fanchamps, eigenaar van Gapph Vastgoedbeheer. “Onze roots liggen hier en we groeien hard waardoor een groter hoofdkantoor beter aansluit bij onze wensen. ’s-Hertogenbosch ligt centraal ten opzichte van onze regiokantoren die verspreid liggen over het hele land. Ook voor de ruim 20 collega’s die op het hoofdkantoor werken, heeft het een voordeel. Voor hen scheelt het reistijd, veel collega’s komen namelijk uit deze regio. Daarnaast ligt het spoor op een steenworp afstand.”

Mooie basis voor de toekomst

Het Binnenhof is opgeleverd in 2002 en sinds 2015 in het bezit van NSI. Het kantoorgebouw ligt op kantorenlocatie het Paleiskwartier, vlakbij het Centraal Station en de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De A2 en de A59 zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar. Gapph huurt voor haar hoofdkantoor 300 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen, met dakterras op de bovenste verdieping. Elke kamer biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Gapph behoudt een operationeel regiokantoor in Eindhoven, op het door haar geëxploiteerde project Plan-B. Vanuit dit kantoor bedient zij haar klanten in Brabant en Limburg.

NSI N.V. werd bij deze transactie met Gapph geadviseerd door CBRE B.V., in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars B.V.

————————————————————————————————————————————

Noot voor de redactie

Voor vragen over Gapph Vastgoedbeheer kunt u contact opnemen met:

Johan van Haaster | [email protected] | 06-31955774 | www.gapph.nl