Gapp vastgoedbeheer

Persbericht

Aanbesteding leegstandbeheer BrabantWonen gewonnen door Gapph Vastgoedbeheer

Middels een tender is Gapph Vastgoedbeheer gekozen tot vaste leegstandbeheerder voor woningcorporatie BrabantWonen. ”Gapph sprong er tijdens de pitch duidelijk uit. Bij de beoordelingen, die door verschillende mensen van diverse disciplines werd gedaan, was de keuze voor Gapph unaniem”, vertelt Örjan Game, Ontwikkelaar bij BrabantWonen. Sinds de oprichting in 2013 is Gapph Vastgoedbeheer uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerders van Europa en breidt zij haar activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Gapph Vastgoedbeheer is met 75 ervaren collega’s actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Samenwerking

Woningcorporatie BrabantWonen heeft een grote verantwoordelijkheid op het gebied van wonen in zowel ’s-Hertogenbosch als Oss en de regio van beide steden. In ’s-Hertogenbosch worden in de Gestelsebuurt tussen 2019 en 2024 zes portiekflats uit de jaren vijftig gesloopt. Deze flats zijn zo verouderd dat renoveren geen optie meer is. In plaats daarvan komen minimaal 132 nieuwbouwappartementen. In Boschveld (tevens ’s-Hertogenbosch) is sprake van een soortgelijke situatie met zeven flats uit de jaren vijftig. De flats waar reguliere huurders vertrekken, worden tot aan de sloop tijdelijk verhuurd en in bruikleen gegeven. Gapph Vastgoedbeheer zorgt hier voor de volledige ontzorging met betrekking tot het leegstandbeheer van deze flats van de woningcorporatie. De samenwerking tussen deze twee partijen wordt door middel van een mantelovereenkomst voor een lange periode vastgelegd.

Herstructureringsprojecten

Bij herstructureringsprojecten komen woningen vaak voor langere tijd leeg te staan. De kans op kraak, vandalisme, brand en verloedering is dan groot en dat maakt de omgeving voor omwonenden onprettig of zelfs onleefbaar. Gapph Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat goed gescreende Gapph bewoners in de lege woningen worden geplaatst. Zij zorgen ervoor dat de woningen worden beschermd en dat de buurt veilig en beheersbaar blijft.

Leefbaarheidsprojecten verbeteren de leefbaarheid in een woonwijk

“We hebben veel ervaring met het beheer van woonwijken. Tientallen woningcorporaties in Nederland worden door Gapph Vastgoedbeheer ontzorgd met betrekking tot het leegstandbeheer en de tijdelijke verhuur van woonwijken die gesloopt gaan worden. De ervaring leert dat een goed geselecteerde doelgroep zelfs de dynamiek en leefbaarheid in een wijk kan verbeteren. Onze focus ligt, naast het volledig ontzorgen van BrabantWonen, op het leveren van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en het leefbaar houden van de woonwijken. Dat doen we onder andere door het regelmatig organiseren van leefbaarheidsprojecten/evenementen in woonwijken”, aldus Directeur Johan van Haaster.

——————————————————————————————————————————–

Voor vragen over Gapph Vastgoedbeheer en samenwerking met woningcorporatie BrabantWonen kunt u contact opnemen met:

Cindy Kuijten | Manager Marketing & Communicatie | [email protected] | 06-45848666 | www.gapph.nl