Huurwoningen voor starters

Dag in, dag uit struin je websites af, reageer je op advertenties en schakel je je directe kring in om de geschikte huurwoning te vinden. Je staat op het punt om te reageren en vervolgens is de advertentie weer verdwenen als een dief in de nacht. Een huurwoning als starter vinden is niet makkelijk. Het aanbod is schaars en de vraag enorm. Gelukkig vind je bij ons voordelige huurwoningen voor starters.

Huurwoningen voor starters via Gapph

Terwijl jij hard zoekt naar een fijne woning, zie je regelmatig woningen of panden leegstaan. Meestal komt dat omdat het pand op de nominatie van sloop staat of omdat een buurt wordt geherstructureerd. Frustrerend, want door de woningnood is dat helemaal niet nodig. Dat probleem gaan wij tegen: wij toveren leegstaande panden of woningen om tot tijdelijke huurwoningen voor starters op basis van de Leegstandwet.

De huurwoningen van Gapph zijn tijdelijk, maar bieden wel wat zekerheid. De eerste zes maanden ben je doorgaans verzekerd van woonruimte. Daarna heeft de opdrachtgever een opzegtermijn van 3 maanden, terwijl jij maandelijks kunt opzeggen. Via Gapph kun je als starter een fijne huurwoning vinden – terwijl je rustig verder oriënteert.

Benieuwd naar ons aanbod? Klik hier!

Een alternatief op huren via Gapph: antikraak wonen

Naast tijdelijk huren van een huurwoning voor starters, kun je ook tijdelijk wonen op basis van een bruikleenovereenkomst. Dit noemen we ook wel antikraak wonen. Je maandelijkse kosten zijn laag, maar je moet ook iets flexibeler zijn. Vaak kun je er een paar jaar wonen, maar de minimale opzegtermijn is 28 dagen. Je moet dus relatief snel schakelen zodra de pandeigenaar het contract opzegt.

Op zoek naar een huurwoning als starter?

Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in iedere ruimte. Met meer dan 25 jaar ervaring op de woningmarkt streven we naar vernieuwende oplossingen binnen leegstand- en vastgoedbeheer. Hebben we een nieuw aanbod? Dan proberen we snel te schakelen met de nieuwe bewoners. Daarbij komen onze bewoners vaak te wonen op de meest unieke plekken, in de meest unieke gebouwen. Denk hierbij aan een oud politiebureau of een zorginstelling. De voordelen van het wonen in één van onze huurwoningen als starter:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!

Heb je interesse in wonen via Gapph?

Bekijk het aanbod (huur)woningen

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht