Het beheer van panden teruggeven aan opdrachtgevers, dat hoort erbij als vastgoedbeheerder. Onze – meestal tijdelijke – beheeropdracht zit er dan op, en het pand is klaar voor zijn volgende bestemming. Afgelopen maand hebben we het beheer van PLAN-B in Eindhoven teruggegeven aan de eigenaar, na een periode van zes jaar. Afscheid van zo’n bijzonder mooi project gaat met een lach en een traan.

Sinds 2017 verzorgde Gapph Vastgoedbeheer het beheer op PLAN-B. Wat ooit een gebouw van Philips was, is een bruisende hub voor uiteenlopende professionele creatievelingen geworden.

Onze opdracht was om een fijne werkplek te creëren voor (creatieve) ondernemers en PLAN-B verder uitbreiden.

Bart van der Straten, Manager Projectteam bij Gapph Vastgoedbeheer: “Bij de start in 2017 was het pand (met in totaal 6 verdiepingen en een kelder) tot en met de tweede verdieping in gebruik. We zijn het pand per verdieping gaan verhuren en hebben een actieve rol gepakt bij het vormen van een community. Sinds twee jaar is PLAN-B volledig verhuurd en heeft de eigenaar veel verbeteringen aan het pand doorgevoerd. Het is een prachtige plek geworden en de community is ontzettend hecht.”

De afgelopen periode hebben we met de eigenaar gesproken over het beheer. De oorspronkelijke opdracht is met succes afgerond. Missie geslaagd! Daarom is in goed overleg besloten dat Gapph een stap terug doet en het beheer van PLAN-B aan de eigenaar overdraagt. Dat vinden wij een erg mooi compliment om te ontvangen.

Frank Egelmeers, PLAN-B B.V.: “Gapph heeft ons fantastisch begeleid bij de aankoop van het object en daarnaast ons begeleid naar een zelfstandige belegging die staat als een huis.”

We zijn ontzettend trots op wat we met zijn allen hebben neergezet. Alle ondernemers, betrokken collega’s en uiteraard de eigenaar, bedankt voor een mooie tijd en succes voor de toekomst!