Alle kantoren aan Achter de Tolbrug 151 in Den Bosch zijn verhuurd. Hiermee is de herbestemming van het karakteristieke pand een succes. Het is lang onzeker geweest wat ermee zou gebeuren. Aan die onzekerheid is nu definitief een eind gekomen. Gapph is geslaagd in de opzet om het pand binnen een half jaar volledig commercieel te verhuren aan verschillende ondernemers.

Het voormalige Refugiehuis is een opvallende verschijning in de binnenstad van Den Bosch. Vanuit de twintig meter hoge traptoren is het uitzicht over de stad prachtig. Maar liefst elf zakelijke huurders kunnen nu van dit uitzicht genieten. Ook de 20 parkeerplaatsen die naast het pand liggen zijn verhuurd. Johan van Haaster van Gapph is zeer tevreden over de belangstelling die het pand in korte tijd heeft gekregen. “Dit is een geweldige locatie. Het is goed dat het pand weer bloeit en rendeert.”

Op donderdag 26 juni werd het succes samen met alle huurders gevierd in de tuin van het pand. De eigenaren van Achter de Tolbrug 151 Hans Becks en Jacques Willaarts waren ook op de borrel aanwezig. “Gapph heeft voor ons een prima job gedaan, ze doen wat ze beloven en afspraak is afspraak”, aldus Becks.

De volgende bedrijven zijn gehuisvest in het pand:
Ad Case
After Sales Group
Buurtzorg
Claire is Helder
Creatie maakt Alles
Gapph
Keijer & Rademakers advies
Leads to More
We Cross
Wij doen dingen
Willaarts en Willaarts