Tijdelijke woonruimte gezocht

Tijdelijke woonruimte gezocht? Bij Gapph zit je goed. Of je nu een tijdelijke plek zoekt om je stage af te ronden, je een overbruggingsperiode hebt voor je volgende huis of wilt ontdekken hoe het is om op eigen benen te staan: via ons vind je voordelig en snel de juiste woonruimte. Op deze pagina vertellen we meer over de tijdelijke woonruimtes van Gapph.

Hoge huurprijzen, overbieden of torenhoge eisen voor een hypotheek: als starter op de woningmarkt heb je het zwaar te verduren. Daarom bieden wij tijdelijke woningen aan tegen een acceptabele prijs op basis van de Leegstandwet, antikraak-contracten en commerciële verhuur door heel Nederland.

Tijdelijke woonruimte op basis van de Leegstandwet

Uit onderzoek blijkt dat er in Nederland maar liefst 437.000 inwoners op zoek zijn naar een woning, terwijl er slechts 47.000 woningen beschikbaar zijn. De woningnood is hoog. Om een verschil te maken in de oververhitte woningmarkt bieden we tijdelijke woonruimtes aan voor woningzoekenden. Een van de contractvormen die we aanbieden is wonen op basis van de Leegstandwet.

Wanneer je woont op basis van de Leegstandwet, woon je tijdelijk in een kamer, studio of appartement waar je een maandelijkse lage vergoeding voor betaalt. Doordat jij in het pand woont, blijft het pand bewoond en intact en blijft de buurt leefbaar.

We vinden het zonde dat veel panden leeg staan – terwijl de woningnood juist hoog is. Door in deze panden tijdelijke bewoners te plaatsen, halen we de druk van de ketel af. We zorgen ervoor dat jij een fijne woonruimte vindt, terwijl de vastgoedbeheerder van het pand klaarstaat om je vragen te beantwooroden. Vanaf het moment dat je de sleutel ophaalt tot het moment dat je de deur voor de laatste keer achter je dichttrekt, staan wij voor je klaar.

Huren op basis van de Leegstandwet brengt veel voordelen met zich mee:

 • De maandelijkse vergoeding ligt doorgaans lager dan commerciële huur.
 • Je woont vaak in de buurt van gelijkgestemden.
 • Je woont zelfstandig én kunt vaak nog een spaarpotje opbouwen.
 • Ons portfolio breidt uit en we zijn vaak per direct op zoek naar bewoners: daardoor zijn de wachttijden over het algemeen kort.
Bekijk ons aanbod

Tijdelijke woonruimte op basis van een bruikleencontract

Naast wonen op basis van de Leegstandwet, bieden we ook tijdelijke woonruimtes op basis van bruikleencontracten aan. In de volksmond wordt dit vaak vertaald naar antikraak wonen.

Onze antikraakpanden zijn netjes onderhouden en wachten vaak op een volgende fase. De gebouwen staan op de nominatie voor sloop of een hele wijk wordt vernieuwd. Het pand is niet meer in gebruik maar de volgende fase laat nog op zich wachten. In die periode kunnen bewoners hier tijdelijk wonen tegen lage maandelijkse lasten. De opzegtermijn is – in verhouding tot wonen op basis van de Leegstandwet korter: soms moet je binnen 28 dagen je tijdelijke woonruimte uit. Het is dus belangrijk dat je een woonruimte achter de hand hebt als de contractduur afloopt. We informeren je hier vooraf zo goed mogelijk over en zoeken desgewenst met je mee naar een nieuwe tijdelijke woonruimte.

Ben je momenteel op zoek naar een woning?

Schrijf je in

Tijdelijke woonruimtes op basis van commerciële verhuur

Gapph groeit. Meer pandeigenaren weten ons te vinden, door recente overnames breidt ons portfolio uit. En daarom beheren we ook een aantal panden waar je commercieel huurt.

Als één van de grootste vastgoedbeheerders van Nederland, heeft Gapph panden door het hele land. Hierdoor ben je niet gebonden aan de Randstad of één van de andere grote steden van ons land. Bekijk ons ruime en wisselende aanbod via de website en vind jouw nieuwe, tijdelijke woonruimte.

Een tijdelijke woonruimte vinden bij Gapph

Met Gapph maken we betaalbaar wonen weer mogelijk. Van sleutelbeheer tot dagelijks contact met de bewoners en het vinden van een nieuwe, tijdelijke woning: we helpen je graag mee in je zoektocht naar de volgende, tijdelijke woonruimte. Wonen via Gapph levert de volgende voordelen op voor jou:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Schrijf je in

Ben je als pandeigenaar of gemeente op zoek naar een partner op het gebied van leegstandbeheer, risicodragend aanhuren of het begeleiden van herstructureringsprojecten? Lees meer over onze diensten of neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht