Met trots delen we dat Gapph Vastgoedbeheer de nieuwe maatschappelijk partner is van de FC Den Bosch Foundation. Deze stichting heeft als doel om de Bossche samenleving van positieve impulsen te voorzien. Met heel hun hart strijden ze voor mensen die aan de zijlijn staan ​​of worden geplaatst. Door voor, naast en achter hen te staan, komen ze in actie voor hun welvaart en persoonlijk en sociale welzijn. En dat doen ze het liefst met concrete, effectieve acties en via samenwerkingsverbanden met een duurzaam karakter. Een missie waar wij graag ons steentje aan bijdragen!

Tommie van Alphen, algemeen directeur FC Den Bosch: “Fantastisch dat Gapph zo bewust kiest voor support aan onze foundation en onze maatschappelijke programma’s zo helpt verwezenlijken! Veel bedrijven zijn op zoek naar zingeving en Gapph is hierin een koploper. Bij Gapph geven ze al langer op een unieke manier vorm aan het eigen maatschappelijke gezicht. Zulke partners helpen ons verder. Niet alleen financieel, maar ook om voor de foundation nieuwe markten aan te boren en ons netwerk uit te breiden. Want dat goed zaken doen en goede zaken doen prima samen gaan en elkaar juist kunnen versterken, laat Gapph dagelijks zien. Door samen op te trekken kunnen we het creëren van een gemeenschappelijke MVO-cultuur in en rondom FC Den Bosch versnellen en versterken.”

Johan van Haaster, oprichter en Algemeen Directeur Gapph Vastgoedbeheer: “Gapph Vastgoedbeheer is een exploitant en beheerder van vastgoed, landelijk actief met 100 professionals en met het hoofdkantoor in het prachtige ’s-Hertogenbosch! Gapph verhuurt met name woonruimte aan diverse (bijzondere) doelgroepen. Dit zijn bijvoorbeeld studenten, jongeren met een rugzakje, starters, statushouders of vluchtelingen. We ondernemen met een MVO-gedachte. De leefbaarheid rondom onze projecten is erg belangrijk. Daarom organiseren wij onder andere leefbaarheidsevents in wijken waar wij de verhuur en het beheer verzorgen. Dit doen we vanuit de naam ‘Gapph Together’: Iets doen voor een ander vinden we erg belangrijk. Zo kwam ook de FC Den Bosch Foundation op ons pad. Als geboren en getogen Bosschenaar en met FC Den Bosch in mijn hart, is het ondersteunen van de foundation voor Gapph een logische keuze. We kijken uit naar de samenwerking en zijn enthousiast dat we de foundation en de jeugdopleiding kunnen helpen met een financiële impuls!”