Donderdag 8 juni hebben we de buitenruimtes bij De Woondiversiteit aan de Hoogte Kadijk in Amsterdam onder handen genomen. Zowel bewoners als Gapph-collega’s staken de handen uit de mouwen om de tuin op te knappen en een fijne plek te maken voor iedereen.

Zowel de binnentuin, parkeerplaats als het fietsenhok zijn flink aangepakt. Naast het opruimen van veel zwerfafval en grofvuil hebben we het gras gemaaid, onkruid verwijderd van de bestrating en deze schoongeveegd.

Veel oude, onbruikbare fietsen zijn opgehaald door een van onze ondernemers die ze gaat opknappen. Op die manier krijgen ze nog een mooie nieuwe bestemming. Verder zijn er rietmatten als afscheiding geplaatst om daarmee meer privacy in de tuin te creëren.

Na het harde werk was het tijd voor een welverdiend hapje en drankje. Ook hebben we omwonenden uitgenodigd om de tuin te komen bekijken en een praatje te maken met bewoners en collega’s.

De Woondiversiteit is een samenwerkingsproject van de gemeente Amsterdam en Gapph. Het voormalig pand van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is getransformeerd naar 116 kamers, die zijn bestemd voor studenten, statushouders en starters. Een bijzonder project waar jongeren met verschillende achtergronden elkaar stimuleren en helpen bij persoonlijke ontwikkeling en werken aan een mooie toekomst.

Op zoek naar vastgoedbeheer waarbij sociale cohesie en leefbaarheid de aandacht krijgen die ze verdienen? Met Gapph Together maken we het mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.