Huurwoningen in Roermond

Als starter op de woningmarkt wordt het je niet makkelijk gemaakt. De huurprijzen schieten door het dak, de wachtlijsten lijken eindeloos en teleurstelling na teleurstelling volgt. Bij Gapph vinden we dat dit anders moet. Als de ‘cupido’ van de huizenmarkt matchen we bewoners aan leegstaande panden. Ben jij op zoek naar een huurwoning in Roermond? Misschien kunnen we jou wel verder helpen.

Bekijk hier het aanbod

Wonen in Roermond op basis van de Leegstandwet

Je bent op zoek naar een huurwoning in Roermond. Iedere winkel in de Designer Outlet weet jij te vinden en ook het knusse en gezellige winkelcentrum van Roermond heeft je hart gestolen. Daarnaast werk je of studeer je in Roermond: tijd dus om een huurwoning in Roermond te vinden. Met Gapph kun je door het hele land (voordelig) wonen: van Roermond tot aan Rotterdam. Op basis van de Leegstandwet, een bruikleenovereenkomst of commerciële verhuur. We vertellen je graag wat meer over deze woonvormen.

Huurwoningen in Roermond op basis van de Leegstandwet

Zoek je een tijdelijke woning om de volgende stap op de woningmarkt te zetten? Misschien zijn de huurwoningen in Roermond op basis van de Leegstandwet wel wat voor jou. Dit zijn panden die bijvoorbeeld op de nominatie van sloop staan. De buurt wordt bijvoorbeeld geherstructureerd.

De oude bewoners zijn vertrokken en de nieuwe fase laat nog even op zich wachten. Wij zorgen dat de buurt leefbaar blijft en plaatsen tijdelijke bewoners in de leegstaande panden op basis van deze wet. Voor een huurwoning in Roermond op basis van TVL heb je een huurcontract voor minimaal een half jaar en een opzegtermijn van drie maanden vanuit de verhuurder.

Wonen op basis van een bruikleenovereenkomst

Het lijkt op huren via de Leegstandwet, maar werkt net iets anders. Met een bruikleenovereenkomst krijg je ook tijdelijk een woning toegewezen, maar wordt dit geen huur genoemd. Wonen (in Roermond) op basis van een bruikleenovereenkomst noemen we ook wel antikraak wonen.

Je betaalt een fractie van de normale huurprijs en hebt een tijdelijke woning. De perfecte uitvalsbasis om vanuit daar de volgende stappen op de woningmarkt te zetten. Flexibiliteit vanuit jou is hierbij wel belangrijk: de wederzijdse opzegtermijn is minimaal 28 dagen.

Bekijk ons aanbod aan (huur)woningen

De huurwoningen in Roermond

Regelmatig krijgen we huurwoningen in Roermond in ons beheer. Momenteel hebben we appartementen in beheer die voorzien zijn van een eigen woonkamer, een keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer met douche. Vanaf 400 euro per maand exclusief gas, water, licht en servicekosten heb je al een eigen huurwoning in Roermond.

Schrijf je in op een huurwoning in Roermond

Een huurwoning vinden in Roermond met Gapph

Met onze diensten zorgen we ervoor dat jij als student of starter voordelig(er) kunt wonen en ondertussen de volgende stap op de woningmarkt kunt zetten. Ben je student of net afgestudeerd en zoek je een nieuwe woonruimte? Via Gapph vind je woningen door het hele land. Wonen via Gapph levert de volgende voordelen op voor jou:

 • Wonen tegen lage kosten
 • Wonen op unieke locaties
 • Een fijne plek die je omtovert tot je huis
 • Een vast aanspreekpunt die regelmatig op locatie is voor al je vragen, suggesties en eventuele reparaties
 • Een plek waar sociaal contact hoog in het vaandel staat: een goede buur is beter dan een verre vriend!
Schrijf je in

Ben je als pandeigenaar of gemeente op zoek naar een partner op het gebied van leegstandbeheer, risicodragend aanhuren of het begeleiden van herstructureringsprojecten? Lees meer over onze diensten of neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Woningaanbod

Goedkoop en tijdelijk wonen én de voordelen van een sociaal burencontact ervaren? Als bewoner van Gapph krijg je het allemaal. Bekijk ons woningaanbod of neem direct contact op.

Aanbod woonruimte

Gapph in beeld!

Gapph vastgoedbeheer
Logo KLB

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht